2012. január 30., hétfő

Gránát és tibeti ezüst fülbevaló - Jelenlegi ára: 500 Ft +


Gránát fülbevaló tibeti ezüst alapon, ezüst színű akasztón. 6 cm hosszú, 2 cm széles.
Gránát
Kapcsolódó csillagjegyek
A gránát segíti a kosokat terveik megvalósításában, erősíti az oroszlán, a szűz, a bak és a vízöntő jegyben születettek bátorságát.
Lelki hatásai
A gránát jó a túlélési képességre, az akaratra, az önbizalomra, erősíti a bátorságunkat, energiát ad. Hatásos szív- és lelki fájdalmak, feledékenység, depresszió ellen.
Bizakodást és tartást, ad, reményt és bizalmat ajándékoz az emberekkel való kapcsolatban, támogatja a kreativitást. Ősidők óta az igaz barátság védelmezője. Elűzi a rossz „ barátokat”. Örömöt és életerőt ajándékoz, segít melankólia és depresszió ellen.
Bánat, levertség, kimerültség, bátortalanság ellen nagyon hatásos. Erőt és kitartást ajándékoz. Hatékonyan erősíti a testnedveket. A gránát egy olyan kő, amely jól tud bánni a tabutémákkal, az energetikai blokkokkal, a fájdalmas élményekkel és a kellemetlenségekkel.
Fizikai hatásai
A gránát erősíti a testalkatot, a szívet, az agyat, a vérkeringést, a szaporító szerveket, hatásos hideg végtagok és reuma ellen.
Erősíti a szívizmot, megvéd a szívkoszorúér-megbetegedésektől, stabilizálja a vérkeringést, segít vérellátási zavarok ellen, ösztönzi a vörösvértestek termelődését, erősíti a test öngyógyulási erejét, pozitív hatással van a szexualitásra.
A gránát szabályozza és erősíti a teljes vérkeringést, megóv a vérszegénységtől a plazma és leukociták szaporítása által. Segít anémiánál, bronchitisnél, reumánál, tályogoknál, gyulladásoknál, bőrbetegségeknél, feledékenységnél, fokozza a szexuális erőt, megszünteti az impotenciát, erősíti a májat, a lépet és a veséket.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-31 17:30
. Gránát és tibeti ezüst fülbevaló - Jelenlegi ára: 500 Ft

Fontos